Abroncsfüggők

Dobogós lett a Nürburgringen a Falken Porsche

2016. október 03. 07:59 - butsi77

A Falken Motorsport versenyzői, Peter Dumbreck és Martin Ragginger a harmadik helyen végzett a VLN Endurance Championship nyolcadik fordulójában, szeptember végén, a Nürburgringen. A csapatnak ez a második dobogós helye idén, és nyilván elégedettek is, hiszen dobogós reményekkel indultak neki a szezonnak.

„A csapat tavaly egy 500 lóerős 997-es Porschéval indult, az idei, a 911 GT3R tengelytávja viszont 8,3 centiméterrel hosszabb, így ezen a kocsin teljesen más beállításokat kellett alkalmazni”­ – mondta Stephan Cimbal, a Falken Tyre Europe marketing igazgatója, hozzáfűzve, kifizetődött a márka mérnökeinek Japánban és Németországban végzett erőfeszítése.

falken-porsche-911-ok.jpg

A szezon előtti tesztek során az abroncsok jól vizsgáztak, de azért a Falken Motorsports mérnökei az eredményeket összegyűjtve azért még japánban hozzáigazították az új generációs abroncsokat a kocsihoz. Meg is lett az eredménye, mert a csapat érte el a kvalifikáció során a legjobb köridőt: a 24 kilométeres kört 8:02,611 alatt tették meg, 181,697 kilométeres átlagsebességgel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3211762021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása