Abroncsfüggők

Bár lennének ilyen autók!

2018. augusztus 13. 08:27 - butsi77

De sajnos nincsenek. Van viszont egy észt zseni Tallinban, aki számítógépe és fantáziája segítségével csodákat hoz létre.

Be is mutatja a videónkon, hogy egy Mazda MX-5 hogyan alakul át a keze alatt valami elképesztő shooting break modellé, amihez Toyo Proxes abroncsokat választott. Érdemes végignézni ezt a négy perces videót, amin felgyorsítva követhetjük az alkotás teljes folyamatát, ahogy létrejönnek a hihetetlenül részletgazdag látványtervek.

A művész – mert Rain Prisk nagy művész, ne tagadjuk –, úgy dolgozik, hogy miközben feldob egy-egy modellt, nem rugaszkodik el a márka jellegzetességeitől. Láthatunk itt középmotoros Maseratit, shooting brake 911 Porschét, és hasonló Alfa Romeo Giuliát. Szerencsére a BMW 8-ból nem csinált sportkombit, viszont a Mitsubishi Lancer Evolution X nagyon jól mutat, mint kiránduló autó.

Szólj hozzá!
Címkék: extrém abroncs toyo

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5514154857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása