Abroncsfüggők

Tíz megoldás, amelyet jobb, ha sosem próbálsz ki autód abroncsain

2016. november 18. 08:30 - butsi77

Ha a Darwinistáknak van igazuk, az evolúciónak köszönhetjük a találékonyságunkat. Ennek a találékonyságnak hála, nem barlangban vacogunk, hanem az utcát fűtjük rosszul szigetelt, de jó meleg házainkkal, amelyekben nem a nyílt láng fénye körül, hanem a tévé előtt ülünk. És a reklámblokkok között nézzük, hogyan győz a jó a gonosz felett, és drukkolhatunk a kukkoló reality sorozatok, meg a tehetségkutatók szereplőinek.

A kereket is a találékonyságunknak köszönhetjük. A járműveink alatt forgó kerekek révén pedig azt szabadságot értük el, hogy a tömegközlekedéstől függetlenül bármikor bárhova eljuthatunk. A szabadság jó dolog, ezért olykor ismét előkapjuk a találékonyságot, ha a kerék körül valami baj van. És akkor felmerül a nagy kérdés: 

"Duck tape vagy WD40?"

Csak a mókolást ne vigyük túlzásba, mint az alábbi képeken látható járművek gazdái :)

A végére mutatunk egy tuti és abszolút biztonságos módszert, amivel még használatra bírhatják elhasznált abroncsunkat és jobban is érezzük majd magunkat tőle. Íme.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr6611970994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása