Abroncsfüggők

A Mammut II.-ben nyitott szervizt az Abroncs Kereskedőház

2018. október 19. 13:35 - butsi77

A Mammut II. bevásárlóközpontba költözött az Abroncs Kereskedőház gumiabroncs szervize, amely eddig a Lövőház utca másik oldalán lévő Mammut I. üzletházban szolgálta ki a környékbeli budapesti kerületek lakóit és a flottapartnereket.

budapest_mammut-2_bevasarlokozpont_0905.jpg

„Tapasztalataink szerint a bevásárlóközponti szerviz az abroncsokkal kapcsolatos szolgáltatások igénybe vételének rendkívül kényelmes és közkedvelt módja. Hiszen amíg autónkkal felkészült szakemberek foglalkoznak, addig el tudjuk intézni ügyes-bajos dolgainkat, bevásárlásainkat. Ügyfeleink még magasabb szintű kiszolgálása miatt döntöttünk az eddig a Mammut I. üzletházban működő szervizünk átköltöztetése mellett a szomszédos Mammut II.-be. A modern eszközökkel felszerelt új helyszínen az eddiginél nagyobb alapterületen, még több szerelőállással tudjuk biztosítani a gumiabroncs szerelési és egyéb szolgáltatásainkat a flottaszolgáltatásban érintett partnereinknek és a környékbeli kerületek lakóinak”, ismertette Pollák Péter, az Abroncs Kereskedőház kereskedelmi és marketingigazgatója.

A hétfőtől – péntekig 9-18, szombaton 9-16 óra között nyitva tartó szervizt a Mammut II. mélygarázsának -2. szintjén a „C” parkolóban találják meg az autósok. A „C” parkolóba a Lövőház utca felől lehet behajtani. Fontos információ, hogy a maximális behajtási magasság 1,9 méter. A két bevásárlóközpont garázsa között nincs föld alatti átjárás, így aki a Mammut I.-be hajtott le, annak ki kell fizetnie a parkolás díját.

A vállalat szakemberei azt tanácsolják, hogy érdemes már most bejelentkezni gumicserére, ha szeretnék elkerülni a sorban állást, mert a hónap végén nagyon sokan szeretnék majd télire cseréltetni nyári abroncsaikat.

A magyar gumiabroncspiac értékesítési és szolgáltatásai területén működő, 1995-ben alakult Abroncs Kereskedőház Kft. nagykereskedelmi tevékenysége és kerékhotel szolgáltatása is piacvezető hazánkban. A csaknem 300 szakembernek munkát biztosító AKH jelenleg 7 saját tulajdonú kiskereskedelmi telephelyet, 4 bevásárlóközponti abroncsszervizt és két logisztikai raktárbázist üzemeltet. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr9314310669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása