Abroncsfüggők

A jövő nyárra készül a Continental

2018. november 07. 08:12 - butsi77

A Continental A.G. megkezdte új, csúcstechnológiájú nyári gumiabroncsainak sorozatgyártását. kapaszkodjunk!

A 145 és 315 milliméter közötti szélességgel és /30 - /80 oldalfalaránnyal a jövő év márciusában piacra lépő újdonság 13 és 22 hüvelyk közti kerekek számára készül, összesen 122 méretben. Hogy nem valami háztömb körüli utazásra szánták az EcoContact 6-ot, arra jó bizonyíték az Y sebességindex, ami azt jelenti, hogy akár 300 kilométeres sebességgel is száguldhatnak vele.

conti_ecocontact_6_m.jpg 

Az EcoContact 6 gumikeveréke számára a Continental GreenChili összetevője a gyári közlemény szerint 20 százalékkal nagyobb futásteljesítményt és 15 százalékkal alacsonyabb gördülési ellenállást biztosít az elődmodellhez képest. A gumiabroncs fejlesztésekor ugyanakkor a cég fejlesztői a boszorkánykonyhában újratervezték a szilika keveréket a kémiai összetevők kiegyensúlyozottabb eloszlásának érdekében. Ennek eredményeként csökkent az abroncs deformációja, valamint a gördülési ellenállása, ami révén mérséklődik az üzemanyag-fogyasztás.

A Continental azt is nyilvánosságra hozta, hogy már 12 európai autógyártól is megkapták a minősítést, hogy adott esetben első szerelésre is alkalmas az abroncs a kompakt és középkategóriás autókra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr714357677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása