Abroncsfüggők

Két nap múlva célba ér Budapest-Bamako Rally

2018. január 26. 09:02 - butsi77

Két napja Szenegálban halad a Budapest-Bamako Rally mezőnye. A hazánknál alig kétszer nagyobb alapterületű nyugat-afrikai ország változatos izgalmakat tartogatott a versenyzők számára.
Az első napon 479 kilométeres embert és járművet próbára tevő táv várt a csapatokra. Mély homokos terep után füves, bokros szavannákon vezetett az út. A címvédésre készülődő Hamza Péter és a Játékshop csapat ezen a napon elsőként ért célba. 

Második napon rövidebb táv, mindössze 270 kilométeres etap kezdődött, ám ez sokkal nehezebbnek bizonyult, mint a korábbi szakaszok. A bokrok helyett fás terepen haladtak és bizony sok helyen nem fértek el közöttük az autók. Ez navigációs szempontból rémálom, hiszen számos kitérőt kellett tenni, hogy visszataláljanak a célhoz vezető útra.  
"Két defektünk is volt a sok tüske miatt, az egyik abroncsban 97 tüskét számoltunk meg, szóval durvul a helyzet Afrikában, de már csak két nap és megérkezünk a célba", tudtuk meg Hamza Péteréktől. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7513604467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása