Abroncsfüggők

Díjesőt kapott a Nexen Tire  

2017. február 10. 15:05 - butsi77

A Nexen bejelentette, hogy összesen hét terméke nyerte el a Good Design Award díjat Dél-Koreában és az Egyesült Államokban. Ezzel 16-ra emelkedett a vállalat által az elmúlt évben elnyert díjak száma. 

A „2016 Korean Good Design Award” díj arany fokozatával a szöuli Kereskedelmi, Ipari és Energia Minisztérium tüntette ki a Nexen N’Fera RU1 abroncsot, és emellett díjazták az N’Fera HD Plus, N’Fera SU1, N’Fera AU5 és a Winguard Snow G SH2 abroncsokat is.

A „2016 US Good Design Award” díjat pedig az N’Fera RU1 valamint az N’Fera SRU 4 gumiabroncs kapta.

„A közelmúltban bemutatott termékeink, mint például az N’Fera, a Roadian és a Winguard sorozat széle körben elismertek lettek magas minőségük és egyedülálló dizájnjuk révén” – mondta Kyoung Woo Cheon, a Nexen Tire alelnöke és kutatás-fejlesztési igazgatója, hozzátéve, hogy a cég tovább növeli világpiaci ismertségét a termékfejlesztések folytatásával.nexen-award_ok.jpg

 

Szólj hozzá!
Címkék: díj nexen

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4212245504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása