Abroncsfüggők

Már a nyárra készül a Continental

2017. január 09. 07:59 - butsi77

Hol van még a tavasz, pláne a nyár, de a Continental már jelezte, jön az új nyári UHP családja, a PremiumContact 6.

Az új abroncs a cég közleménye szerint leváltja a PremiumContact 5 és a SportContact 5 abroncsokat, mert egyesíti a PremiumContact család kényelmét és hatékonyságát a nagy teljesítményű SportContact abroncsok, precíz kormányzási és a tapadási tulajdonságaival. A fejlesztés azért ment ebbe az irányba, hogy PremiumContact 6 a piacon sikeresen versenyezzen a Michelin Pilot Sport 4 valamint a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsokkal.

conti-premiumconctact-6-pic-01-data.jpg

A Tyre Reviews tesztje szerint az újdonság különösen a kopásállóság valamint a gördülési zaj tekintetében ért el jobb eredményt a SportContact 5-nél, viszont az utóbbi sem valami vacak, hiszen a vizes úton való fékezésben centire azonos eredményt mutatott a friss fejlesztésű csúcsgumival. Így mindkettő az EU vizes-tapadás listáján „A” besorolást kapott.

conti-premiumconctact-ok.jpg

Összesen 70 méretben készül a 16 – 21 hüvelykes kerekekre való PremiumContact 6, és Nyugat-Európában rövidesen megkezdődik a forgalmazása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr112110891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása