Abroncsfüggők

Conti abroncsok a foci EB buszain

2016. június 13. 08:25 - butsi77

Július 10-ig, vagyis a foci EB végéig sok ilyen buszt láthatnak a párizsiak. Az Európa Bajnokság hivatalos szponzorként a Continental látja el abroncsokkal a 24 csapat buszait, valamint azokat is, amelyek a rendezvény körül teljesítenek szolgálatot. Így összesen 44 Iveco Magelys Pro autóbusz gördül kifejezetten erre a célra tervezett 295/80 R 22.5 méretű Conti Goal HA3 abroncsokon.

continental_uefa_03_vezeto_kep.jpg

A különleges széria alapja egyébként a bármelyik tengelyhez használható, jól bevált Conti CityPlus HA3 modell. A hannoveri fejlesztőközpont közlése szerint a „Gól” abroncs hosszanti bordázata biztosítja a biztonságos kezelhetőséget – még vizes útfelületen is.

 continental_uefa_01_ok.jpg

A hosszanti bordákkal kombinált mély 3D lamellák extra tapadást és egyenletesen megbízható fékhatást biztosítanak az abroncs teljes élettartama alatt. Mindezt persze a halk futófelület gumikeveréke is segíti, az üzemanyag fogyasztás csökkentése érdekében pedig megerősítették az abroncsok oldalfalát, hogy az úthullámokon ne rugózzon folyton.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr88805340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása