Abroncsfüggők

Háromféle abronccsal jött Európába a Laufenn

2016. június 06. 09:46 - butsi77

A Hankook Tire szerint a második gumiabroncs márkája, a Laufenn egyik célja, hogy megfeleljen a különféle vezetési stílusú, ugyanakkor árérzékeny európai autósok igényeinek. Mert másra van szüksége annak, aki a német autópályákon rendszeresen tesz meg nagy távolságokat nagy sebességgel, és megint más azoknak, akik lassabban szeretnek utazni, és nézelődnek a túrázás közben.

laufenn_ok.jpg

Ezért a Laufenn S FIT EQ a teljesítmény szegmenst vette célba, és amint a Hankook Tire közölte, a gumiabroncs futófelületének mintázatának különböző elemei biztosítják a jó teljesítményt a nedves és a száraz útviszonyok között egyaránt.

A Laufenn G FIT EQ-t kifejezetten a túra szerelmesei számára fejlesztették ki, így a hangsúly azon volt, hogy az abroncs a legkülönfélébb útviszonyok között is simán és csendesen tegye a dolgát, igen alacsony gördülési ellenállás mellett.

A harmadik, az X FIT VAN kishaszonjárművekhez való, és a tervezésekor a stabilitás valamint a tartósság mellett a futásteljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság szerepelt a kiemelt szempontok között.

A Laufenn márka tavaly szeptemberben a fenti három abronccsal debütált Európában, mégpedig a Frankfurti Autószalonon.

Szólj hozzá!
Címkék: hankook laufenn

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr108783360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása