Abroncsfüggők

Nemcsak az autógyárak ismerik el a Nexent

2018. augusztus 03. 09:23 - butsi77

A Nexen Tire, egymás után idén kilencedszer lett első a gumiabroncsgyártók között a Dél-Koreában végzett felmérés, a globális fogyasztói elégedettségi index (Global Customer Satisfaction Competency Index) alapján.

A Nexen Tire gyártástechnológiáját a világpiacon is elismerik, és a vállalat olyan autómárkák gyári beszállítója, mint a Fiat Chrysler és a Volkswagen csoport, a Renault valamint a Porsche.

Az utóbbi például előbb a Cayenne harmadik generációja számára választotta a Nexen N'Fera RU1 abroncsot, majd a tapasztalatok alapján úgy döntött, hogy a kistestvér, a kompaktabb méretű, sportosabb Porsche Macan is ezt az abroncsot kapja a gyárban. A Macanhoz 235/55R19, illetve 255/50R19 méretben készülnek az ultra nagyteljesítményű (UHP) nyári gumik.

n_blue_4_season_v.jpgA Nexen termékfejlesztőinek eredményeit mutatja, hogy a német autóklub, az ADAC idei négyévszakos abroncstesztjének győztese a Nexen N Blue 4Season volt a Continental AllSeasonContact, valamint a Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 előtt. 

Az N Blue 4Season annak köszönhette első helyét, hogy száraz aszfalton és jégen jelentősen megelőzte a második helyre került Continentalt, sőt, halkabbnak is bizonyult.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs nexen

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8414149951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása