Abroncsfüggők

Még „tanulja” a Pirellit az Emil Frey Lexus Racing

2018. május 04. 07:58 - butsi77

Az Emil Frey Lexus Racing versenycsapata a Blancpain GT 2018-as versenysorozat második Sprint Cup versenyére, a hétvégi Brands Hatch futamra készül az RC F GT3-as versenyautókkal.

lexus_emil_frey_racing_v.jpg

„Mivel a csapatnak még kevés versenytapasztalata van a Pirelli abroncsokkal, reális elvárásokkal vágnak neki a hétvégének” – írja a közlemény, majd idézi Lorenz Freyt, az Emil Frey Racing csapatfőnökét: „Monzában napról napra fokozatosan javultunk, és mindkét Lexus RC F GT3 egyenletes köridőket ért el. Az időmérő edzésen nem sikerült kihozni az autóból mindent, így a felső középmezőny volt a legtöbb, amit elérhettünk. Fontos volt számunkra, hogy mindkét autó célba ért a három órás futam végén, így a lehető legtöbb adatot és tapasztalatot gyűjthettük.”

A zolderi idénynyitó mindkét egyórás versenyén történt egy-egy kiállást követően a csapat mindkét autóval a középmezőnyben ért célba a háromórás hosszú távú versenyen Monzában. A Brands Hatchben sorra kerülő Sprint Cup futam újabb bemutatkozást jelent a most induló idényben: mind az Emil Frey Racing, mind a Lexus RC F GT3 először áll starthoz ezen a délkelet-angliai, négy kilométeres versenypályán.

A Sprint Cup versenyt az angliai Brands Hatchben rendezik május 5-6. között. Mindkét egyórás futam vasárnap lesz, 12:45-kor, illetve 16:00 órakor. Az élő közvetítés az alábbi linken is megtekinthető: https://www.blancpain-gt-series.com/watch-live

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7213888836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása