Abroncsfüggők

Na, ez a Guinness-rekord!

2018. január 19. 08:21 - butsi77

A BMW USA azt találta ki az új M5 reklámozására, hogy megdönti a driftelés eddigi 89,55 mérföldes világrekordját. Egy vizes körpályán nyolc óra alatt 232,5 mérföldet tettek meg, és ezt úgy érték el, hogy menet közben, mondhatni „röptiben” tankoltak.

2018-bmw-m5-drifting-fueling-2_ok.jpg

Nemrégiben írtunk arról (ide kérem a linket), hogy tavasszal lép piacra a BMW M5 legújabb generációja, mégpedig egyedi Pirelli P Zero abroncsokon.

De addig is el kell tölteni valahogy az időt, hát valaki agyából kipattant az ötlet: körözzünk többet, mint bárki más a világon. És ha már buli, legyen olyan, amire normális ember nem gondol: menet közben tankolni, mint a vadászgépek.

2018-bmw-m5-drifting-fueling_ok.jpg

A világrekordot úgy is el lehetett volna érni, ha időnként kiállnak tankolni, vagy a kocsi közepébe beépítenek egy jó nagy, lötyögésmentes üzemanyag tartályt (azért a közepébe, hogy menet közben ne változzon az első és a hátsó tengelyek terhelése). A mellékelt videón látni is, amikor driftelés és tankolás közben egymásnak csúszik a két kocsi, de biztosan azt mondták, kicsire nem adunk.

A tudósítás arról nem szól, hogy a 600 lóerős kocsi pilótája, Johan Schwartz hogyan bírta ki a körözést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7413587517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása