Abroncsfüggők

Bécsbe is eljön a Fast & Furious Live Show

2017. november 13. 08:26 - butsi77

Eddig nyolc Halálos iramban (Fast & Furious) film készült, és tervezik a kilencediket is, tehát a koncepció eléggé sikeresnek bizonyult. Nem is csoda, hogy élő stadion-bulit is csináltak Fast & Furious Live Show címmel, ami jövőre viharzik át Európán.

Az abroncsfüggők számára érdekes lehet, hogy a 23 előadáson Nankang abroncsokkal szerelt autókkal hajtják végre a kaszkadőrök a mutatványokat, sőt, a nemrégiben kötött öt éves megállapodás alapján a Nankang 2022-ig évente több mint ötezer abroncsot szállít a produkcióhoz. Az 1959-ben alapított tajvani gumigyártó a folyamatos termékfejlesztés révén ért el oda, hogy abroncsait alkalmasnak találták a különösen megterhelő produkcióban való szereplésre.

Hozzánk legközelebb a bécsi Stadhalléban lehet megnézni a Fast & Furious Live Show-t február 9-11 között. És hogy milyen járművek lesznek ott? Például Dodge Charger SRT-8, Honda S2000, Nissan GT-R R35, Nissan Skyline R34 GT-R, Toyota Supra, Mitsubishi EVO VIII, Mitsubishi Eclipse, Mazda RX-7 FD, azaz csupa ínyencség. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8313257381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása