Abroncsfüggők

A Duratrac hazai pályán

2017. szeptember 25. 08:09 - butsi77

Hát kérem, így néz ki egy Goodyear Wrangler Duratrac abroncs, ha úgy használják, ahogy kell. Ezúttal a Chevrolet Colorado ZR2 kerekein látjuk, és a képek azt mutatják, a kocsit ezúttal rendeltetésének megfelelően használták.

Na, de mikor is vezetik az amerikaiak igazi terepen a pickupokat? Elég ritkán. A 11 négyzetméternyi alapterületű, úgynevezett full size pickupok csupán az óceánparti nagyvárosokban nem számítanak az amerikai életérzés ikonjának. A belső államokban viszont szinte a férfiasság, a pionírhagyományok tiszteletének bizonyítéka.

Egyszóval Amerika kedveli a pickupot, az egykori ekhós szekerek, a prairie schoonerek utódját. Arról nem is beszélve, hogy minden férfi megérti: gyönyörű, ha hörög a V-hatos (esetleg V-nyolcas) motor.

 A Chevrolet Colorado ZR2 benzines V-hatosa 308 lovas, és azért röppen olyan szépen a képünkön, mert ezt a macsó teljesítményt ezen a kocsin a Multimatic DSSV lengéscsillapítója tartja kordában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2912894106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása