Abroncsfüggők

Kumho abroncsot kap az új Polo  

2017. augusztus 18. 08:13 - butsi77

A Kumho gumiabroncsok gyári felszerelése az Európában forgalmazott Volkswagen Polo modelleken az autó hatodik generációjánál is folytatódik.

A spanyolországi Pamplonában készülő új Polo számára nyári alapabroncsként a Kumho Ecowing ES01 KH27 185/65 R15 88H típust választotta a Volkswagen. Az ADAC az abronccsal kapcsolatban külön kiemelte az alacsony gördülési ellenállást, mint a takarékos autózás zálogát, valamint a száraz úton való kiváló viselkedést.

A Kumho ugyanakkor a közelmúltban mutatta be a Road Venture MT51 terepabroncsát. A 12 méretben – 15-17 hüvelykes kerekekhez – készülő, kellemesen agresszív mintázatú Road Venture oldalfalán az M+S jelzés mellett a három hegycsúcs, vagyis a Three-Peak-Mountain-Snowflake (3PMSF) jelzés is látható.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs kumho

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5912758926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása