Abroncsfüggők

Ismét Falkent választott a SEAT

2017. augusztus 09. 07:42 - butsi77

A legkelendőbb SEAT modell, az Ibiza ötödik generációjához is Falken abroncsokat rendelt a spanyol márka gyári felszereltségként.

A teljesítménypaletta csúcsát képviselő, októberben piacra lépő 150 lóerős kivitelek Falken 17 hüvelykes Azenis FK453 UHP modelljét kapják a szerelőszalagon. A 16 hüvelykes kerekekhez a Volkswagen csoporthoz tartozó autómárka mérnökei a sportosság, a kényelem és a gazdaságosság jegyében a ZIEX 914A abroncsot választották, míg a 14 és 15 hüvelykes kerekekkel ellátott modellek a 4D Nano Design technológiával kifejlesztett SINCERA SN832A abroncsokon hagyják el a gyárat.


newseatibiza001_ok.jpg

A SEAT Ibiza ötödik generációját Barcelonában fejlesztették ki és döntő fontosságú lépés a SEAT jövője felé vezető úton. Elsősorban azért, mert a Volkswagen-csoport legújabb technikájára, az MQB-A0 padlóvázra (Modular Quer Baukasten) épül. Ez jól mutatja a SEAT fontosságát a vállalatcsoporton belül, mivel az új padlóváz itt jelenik meg első ízben a piaci szegmensben. Másodsorban pedig azért, mert az új Ibiza a legfejlettebb technikákkal telis-tele, emellett látványos dinamikával és jelentősen megnövelt utastérrel érkezik. Valójában teljes egészében új fejlesztésű modell, amely eközben maradéktalanul megőrizte elődei fiatalos szellemiségét, dinamikáját, funkcionalitását és kényelmét. Ennek szolgálatában olyan újszerű, friss és sportos dizájnnal érkezik, amely a SEAT egyéni génjeit tükrözi. Formai nyelvezetét az eddigieknél is plasztikusabb, izgalmasabb és áramvonalasabb összhatás jellemzi.

seat-ibiza-009h_ok.jpg

Nyomtávja elöl 60, hátul 48 milliméterrel nőtt, míg tengelytávját 95 milliméterrel 2564 milliméterre nyújtották meg a tervezők. Az eredmény pedig jóval kényelmesebb autó, az új SEAT Ibiza egyszerre tágasabb belül és nagyobb kívül.

seat_ibiza.jpg

 

Szólj hozzá!
Címkék: seat abroncs falken

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr9412709860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása