Abroncsfüggők

Sava Trenta2 – kishaszonjárműveknek

2017. május 22. 07:06 - butsi77

A Goodyearhoz tartozó Sava bemutatta kishaszonjármű-portfóliója legújabb darabját, a Trenta kettest.

Az új Trenta 2 a flottakezelők igényeinek kielégítésére szolgál, mivel növelték a futásteljesítményt, az üzemanyag-hatékonyságot és a tartósságot, ezáltal hosszú élettartamot, alacsonyabb költségeket és megbízhatóságot biztosítva. A gumiabroncs kiváló teljesítményt nyújt a nedves utakon is a biztonság érdekében.

sava_trenta2_okok.jpg

A márka honlapja az írja, hogy a nyárra ajánlott újdonság erősített lamelláinak erős élei megnövelik a kapaszkodóképességet, ami különösen jól jön egy erősen terhelt jármű vezetése alkalmával. A hosszanti hornyok optimális helyzetben vannak ahhoz, hogy gyorsan összegyűjtsék és eloszlassák az esővizet, ami a futófelület és az útfelület folyamatos érintkezését eredményezi.

AZ EU gumiabroncs besorolása szerint a Sava Trenta2 üzemanyag hatékonysági besorolása C/E, a vizes felületen való tapadása C, míg a zajszint 70-71 decibel ­– olvasható a cég honlapján.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs sava

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr912526481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása