Abroncsfüggők

A Ducati csapat kocsija: Pirelli abroncsos Cupra

2017. február 17. 08:25 - butsi77

A SEAT és a szintén a Volkswagen-csoporthoz tartozó Ducati egy éves megállapodást kötött a MotoGP világbajnokságban történő közös megjelenésről.

A 300 lóerős SEAT Leon CUPRA, a spanyol márka történetének legnagyobb teljesítményű modellje lesz a MotoGP világbajnokság rövidesen induló új szezonjában a Ducati csapat hivatalos gépkocsija. A Pirelli P Zero abroncsokon hasító 300 lóerős Leon CUPRA csupán 4,9 másodperc alatt gyorsul fel százra, és márciusban kerül a márkakereskedőkhöz.

ducati_seat_ok.jpg

A kétliteres TFSI motorja révén a Cupra egy teszten nyolc percen belül, pontosabban 7:58:44-es idővel teljesítette a Nürburgring 24 kilométeres, igen nehéz körét.

A Ducati csapat két tagja a háromszoros világbajnok spanyol Jorge Lorenzo és az olasz Andrea Dovizioso. A 18 futamból álló MotoGP világbajnokság négy földrész 15 országában rendezendő idei szezonjának kezdetét március 23-ra tervezik Katarban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr6312267830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása