Abroncsfüggők

Két kontinensen is győzött a KAMAZ-Master

2017. február 03. 08:13 - butsi77

Continental abroncsok segítségével győzedelmeskedtek a KAMAZ-Master csapatai az idei két legkeményebb sivatagi versenyen, a Dakar Ralin és az Africa Eco Race-en.

A versenykamionok több ezer kilométert tettek meg hol felázott talajon, hol kemény hegygerinceken és sivatagi homokban, a prémium abroncsok azonban végig kiemelkedő teljesítményt és optimális tartósságot nyújtottak a futam különböző szakaszain. Ez a két, több országot átszelő verseny jelenti a német prémium gumiabroncs-gyártó Continental, valamint az orosz KAMAZ-Master rali csapatai közötti termék-együttműködés kezdetét. Ennek keretében a KAMAZ-Master verseny-teherautóit és a kísérő autókat egyaránt Continental gumiabroncsokkal szerelték fel.

kamaz_master_continental_tt_1_ok.jpg

Miközben Eduard Nyikolajev és csapata a Dakar Rally 2017 utolsó szakaszát 19 percnyi előnnyel zárta, egy másik KAMAZ-Master csapat Dimitrij Szotnyikov vezetésével megszerezte a második helyet. A győztes sofőr, Eduard Nyikolajev szerint: „Semmilyen problémánk nem volt a gumikkal a verseny során. A Continental gumiabroncsoknak köszönhetően – a versenytársainkkal ellentétben – nem veszítettünk időt kerékcserével.”

kamaz_master_continental_tt_3ok.jpg

A 2017-es Africa Eco Versenyt Andrej Karginyov csapata nyerte meg a teherautó kategóriában, míg Szergej Kuprianov csapata a negyedik helyezést ért el. 

„Versenycsapataik elképesztő eredményeket értek el, és büszkék vagyunk arra, hogy a gumiabroncsaink helyt álltak az extrém vezetési körülmények között is. A gumiabroncsok bebizonyították, hogy ellenállóak a sérülésekkel szemben, emellett maximális teljesítményt nyújtanak a terepen is. A futamok során összegyűjtött adatokat és tapasztalatokat felhasználjuk a Continental jövőbeni fejlesztéseihez” – jelentette ki Jaron Wiedmaier, a Continental oroszországi gumiabroncs divízióért felelős vezérigazgatója.

Szólj hozzá!
Címkék: kamaz continental

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2412179292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása