Abroncsfüggők

Michelint kap a BMW M4 GTS

2016. november 25. 08:50 - butsi77

A gyárban Michelin Pilot Sport Cup 2 abroncsokkal szerelik a BMW M4 GTS limitált szériát. A kocsi elöl 265/35 ZR 19, hátul 285/30 ZR 20 méretű abroncsokat kap.

michelin_cup2_bmw_ok_1.jpg

Minthogy egy közúton is engedélyezett sportkocsiról van szó, a Michelin mérnökeinek olyan nagyteljesítményű, felsőkategóriás abroncsot kellett tervezniük, amelyek minden körülmények között – közúton és versenypályán egyaránt – biztonságot nyújtanak. A BMW M4 GTS-re gyártott Pilot Sport Cup 2 abroncsnál a Michelin Bi-compound technológiát alkalmazzák, amelynek lényege, hogy két különböző keverék adja a váll, illetve a futófelület anyagát. Ez biztosítja a megfelelő egyensúlyt a kormányozhatóság a tapadás és az abroncs élettartam között.

 A Michelin Bi-compound technológia mellett a versenysportokra fejlesztett „Track Variable Contact Patch 3.0” újítás is jellemzi az abroncsot, ami a talajjal érintkező felületre ható erőket optimalizálja, és biztosítja, hogy a tapadási felület állandó maradjon akár egyenes vonalban, akár ívpályán mozog az autó.

Szólj hozzá!
Címkék: sport bmw michelin

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr9611997182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása