Abroncsfüggők

Formula Drift: második helyen zárt a Nexen

2016. november 04. 08:33 - butsi77

Ez volt az első szezon, amikor a Nexen bevetette N'Fera Sur4 UHP abroncsait, és meg is lett az eredménye.

Több mint 600 ezer néző követte világszerte az interneten, a Los Angeles-i House of Drift néven ismert Irwindale Speedway pályán pedig vagy húszezer rajongó gyűlt össze, hogy megnézze az idei szezon utolsó csatáját, ami szép eredményt hozott a Nexen számára.

A Formula Drift nyolc fordulóján hat dobogós helyet, ebből két győzelmet szerzett a Nexen, így összesítettben második lett a gyártók között. A koreai márka élversenyzője, Fredric Aasbo pedig a versenyzők bajnokságában szerezte meg az összesített második helyet. Miután végig esélyes volt, csupán néhány ponttal szorult le a dobogó tetejéről, miután a nyolcadik fordulóban csatát veszett a végül a futamot megnyerő, Matt Fielddel szemben.

nexendrift_okok.jpg

„A tapadás kulcsfontosságú tényező a drifting során, és miután csapatom, a Rockstar Energy SR összeállt a Nexennel, idén már miénk volt az egyik leggyorsabb autó a pályán” – mondta Aasbo a szezonzáró verseny után.

Szólj hozzá!
Címkék: drift nexen

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5611929041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása