Abroncsfüggők

Jön a CrossClimate+

2016. október 19. 08:10 - butsi77

Hol máshol jelenthette volna be a Michelin, hogy a szakértők által nagyra értékelt abroncsának új generációs változata született. Vagyis a nyári CrossClimate után itt a télen jobban teljesítő CrossClimate+.

A Michelin CrossClimate nemrégiben azzal vívott ki nagy érdeklődést, hogy az ADAC szeptemberben publikált tesztjében nyári abroncs léte ellenére komplett leverte a négy évszakosokat. Igaz, havon a kilenc egész éves abroncsnál rosszabbul teljesített, de azért tegyük hozzá, hogy ez az egyetlen nyári abroncs, ami oldalfalán viselheti a Three-Peak-Mountain-Snowflake (3PMSF) jelzést.

all-season-2016-ok.jpg

A három hegycsúcsos, „alpesi” szimbólum normálisan azt jelzi, hogy havas és jeges körülmények között az ilyen jelöléssel ellátott téli abroncsok magasabb teljesítményt nyújtanak, mint a szabványban előírt minimális értékek.

Most viszont megérkezett az utódja, a CrossClimate+, amiről pedig azt állítja a gyártó, hogy úgy viselkedik, mint egy prémium nyári gumiabroncs, de havas úton a teljes élettartama alatt jóval kevésbé veszti el jó tulajdonságait, mint a négy évszakos versenytársai.

A cég bejelentette, hogy a CrossClimate+ a jövő év februárjában lép piacra 15-18 hüvelykes méretekben.

Szólj hozzá!
Címkék: michelin

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7611820279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása