Abroncsfüggők

Egyedi Michelin-mintázat a Cadillac tanulmányon

2016. szeptember 12. 07:31 - butsi77

„A luxus ne ordítson, elég, ha suttog” – ez volt a Cadillac Escala tanulmányautó tervezőinek véleménye, amikor a General Motors tervezőközpontjában finomították a kocsi összes vonalát. Az biztos, hogy nagyot dobtak a tervezők az autóval, és nagyot dobott a Michelin is, hogy a menetszélbe simuló vonalakhoz méltó abroncsot hozzon létre.

cadillac-escala-concept-front-three-quarter-ok.jpg

A kerekek és abroncsok a karosszériával azonos figyelmet kaptak, és a két világcég együtt dolgozott a 20 hüvelykes kerekek valamint az egyedi mintázatú abroncs létrehozásán.

A kerekek tetején egy mart alumínium darab kapott helyet, amely lehetővé teszi, hogy a küllők elérjék a középső részt és elrejtsék a kerékanyákat. Az alkatrészeket és a kerekeket szintén a GM Design Center munkatársai – Frank Wu és Aaron Riggs – tervezték és finomították.

cadillac-escala-concept-front-_ok.jpg

A Cadillac 2007 óta nagy igyekezettel törekszik arra, hogy visszaszerezze egykori pozícióját az amerikai luxusautó-piacon, és világszerte növelje eladásait.

Szólj hozzá!
Címkék: cadillac michelin

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3011696129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása