Abroncsfüggők

Újabb Kumho abroncsot választott a Chrysler

2016. július 04. 08:57 - butsi77

A Chrysler a koreai Kumho Tire négy évszakos Solus TA31-es abroncsát választotta a jövő évi Grand Voyager számára. Igaz, nem a képünkön látható méretben, mert azt a Chrysler 200, valamint az amerikai piacra készülő Hyundai Sonata és a Kia Soul kapja a gyárban.

kumho_solus_ta31.jpg

 A Kumho és a Chrysler megállapodása szerint az egyes piacokon Pacifica néven is forgalmazott Grand Voyagert 245/50 R 20, illetve 235/65 R 17 méretű abroncsokkal szerelik fel az összeszerelés után. A szerződés azt is tartalmazza, hogy a Koreába és Európába szállítandó 2017-es Grand Voyagerek kerekén is Kumho Solus TA31 lesz.

 A Solusról azt közölte a Kumho, hogy a prémium minőségű abroncs megerősített oldalfala kiváló manőverezhetőséget biztosít a hat-, vagy hétszemélyes kivitelben készülő buszlimuzinnak.

kumho_2017-chrysler-pacifica24.jpgA Kumho egyébként 2006 óta a Chrysler abroncsszállítója: a márka első koreai abronccsal szerelt modellje a Sebring volt még abban az évben. A koreai vállalat azóta olyan nagy márkák gyári beszállítója lett, mint a Daimler-Benz, BMW, Volkswagen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr788858090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása