Abroncsfüggők

Elégedetlen a gumijával? A Kleber visszavásárolja

2018. szeptember 11. 16:07 - butsi77

A Michelin csoporthoz tartozó Kleber abroncsmárka április óta 11 országban futtatja a Kleber Trust programot, amelynek jelmondata: 100 százalékos elégedettség, vagy pénzvisszafizetés.

kleber_trust_v.jpg

A képünkön látható mély vágást akkor ejtik a Kleber abroncs oldalfalán, ha a vásárló nem volt teljesen elégedett, és a vásárlástól számított 30 napon belül visszakéri a vételárat.

Ennek feltétele, hogy két vagy négy abroncs vásárlását követő öt napon belül regisztráljon a https://www.kleber.hu/KLEBER-TRUST-ajanlat oldalon.

Abban az esetben, ha a vásárlónak nem tetszik az abroncs és vissza szeretné kapni a vételárat, 30 napon belül a számlával együtt menjen vissza oda, ahol az abroncsokat vásárolta illetve felszereltette az autójára. Szereltesse le az abroncsokat, amiket a kereskedő a helyszínen megsemmisít.

kleber_trust2.jpg

A számlán szerepelnie kell az abroncsok vételárának és a szerelési díjnak, azonban a Kleber csak a gumi vételárát téríti meg, a szerelés díját nem finanszírozza.

Mindezek után már csak a fenti honlapon ki kell tölteni a visszatérítés igénylőlapot. Erre fel kell tölteni a vásárlás és felszerelés számláját, valamint az abroncs leszerelését igazoló számla másolatát, és a leszerelt és lenullázott abroncsról készített fényképet. Ha mindez megvan, a Kleber a vevő bankszámlájára visszautalja a gumik vételárát.

Szólj hozzá!
Címkék: abroncs kleber

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8214234901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása