Abroncsfüggők

A Škoda Karoq Scout meg a Dueller H/P Sport

2018. augusztus 20. 08:23 - butsi77

Októberben a Párizsi Autószalonon lesz a Karoq Scout világpremierje. A Scout család legifjabb tagja már alapkivitelben összkerékhajtással készül.

skoda-karoq-scout_bridgestone_v.jpg 

Bridgestone Dueller H/P Sport abroncsokra rakták a Scoutot, amelyhez háromféle motort kínál a Škoda. A hétfokozatú DSG sebességváltóhoz csatlakozó 150 lóerős 1.5 TSI benzinmotor mellett kétféle kétliteres turbódízel szerepel a kínálatban. A szintén 150 lovas alapkivitel hatfokozatú kézi, illetve extrafelszerelésként hétfokozatú DSG váltóművel rendelhető, míg a 190 lóerős változat alapfelszereléséhez tartozik a hétfokozatú DSG sebességváltó.

skoda-karoq-scout-2_vv.jpg 

Az előzetes hírek szerint az utastérben új kárpitokkal és fekete-barna kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült ülések vannak, és a bőséges alapfelszereltséghez tartozik a bőrbevonatú, multifunkciós kormánykerék, az acélbetétekkel kiegészített pedálsor, valamint a hangulatvilágítást is tartalmazó, LED-technikájú világításcsomag. A márka jelmondatához méltó „Simply Clever” megoldások sora teszi kényelmesebbé a modell. Így például az első üléstámlák és a középkonzol rakodóhálói éppúgy a mindennapokat könnyítik, mint az aprópénz és a parkolókártya számára a vezetőoldalon kialakított rekesz vagy épp a multimédiás eszköztartó.

skoda-karoq-scout-2_v.jpg

Extrafelszerelésként rendelhető elektromos mozgatású csomagtérajtó, amely Tip-to-Close funkciójával gombnyomásra nyílik és zárul, de nyitott helyzetében enyhe meghúzással is lecsukható, kívánságra pedig a hátsó lökhárító alatti „virtuális pedál” segítségével, egyszerű lábmozdulattal is nyitható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr8714186189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása