Abroncsfüggők

Péntek 13-án vette, másnap lezúzta

2018. július 18. 07:49 - butsi77

Biztosan a képünkön látható rom tulajdonosa is a még fel nem melegedett gumikra fogta, hogy egy mellékúton a kocsi oldalának vágódott egy fa Észak-Virginiában.

 

A Fairfax megyei rendőrség július 14-én azonban azt írta a Twitteren, hogy a kocsi a gyorshajtás miatt kötött ki az út szélén, és – szerencsére – a vezetője nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. Egyben figyelmeztetnek mindenkit, hogy lassítsanak, mert ha nem, az sokba kerül.

mclaren3_v.png

 

A roncs ugyanis egy nappal korábban még egy nagyjából 300 ezer dolláros McLaren 720S volt, amit aznap, vagyis 13-án, pénteken vett a tulaj. Rossz ómen? Vagy inkább elkövette a legnagyobb autós hibát: gyorsabban hajtott, mint amennyire vezetni tud.

Megmutatjuk, milyen is gyári állapotban a 720S, amelynek négyliteres V8-as motorja 720 lóerős, és amihez 770 newtonméteres maximális nyomaték járul. Ezeket kordában tartani nem éppen könnyű, úgyhogy a tulaj előbb valami vezetéstechnikai centrumban gyakorolhatott volna egy kicsit. Talán megérte volna.

mclaren-720s_2_v.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1814119887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása