Abroncsfüggők

A Maxxis is felkerült General Motors kedvenc abroncsgyártói közé

2018. május 18. 07:55 - butsi77

A detroiti óriás az elmúlt év legjobb beszállítói közé sorolta a tajvani Maxxis abroncsgyárat.

Egy autógyártó tulajdonképpen nem különbözik az Orange Country Choppers műhelytől. Kitalálnak valami érdekeset, aztán a hozzávalók többségét külsős beszállítóktól rendelik meg.

Ezért is lehet ilyen hosszú Suppliers of the Year 2017 listája: 17 ország 125 kisebb-nagyobb vállalatának nevét  tartalmazza, köztük 16 elsőként kapta az elismerést. Azok a cégek kapják ezt az elismerést, amelyek túlteljesítik a GM elvárásait, és a vásárlók számára a legjobb minőséget biztosítják, valamint olyan termékeket, amelyek mögött folyamatos technológiafejlesztés van.

maxxis-tyre-275-60-r16-mas1-275-60-r16-original-imaeb2vsnhmzmhwz.jpg

A tajvani, 1967-ben alapított Maxxis világszerte 180 országba szállít kiváló minőségű abroncsokat és több mint 30 ezer embert foglalkoztat. Éves szintű 45 milliós kapacitásával a világ 9. legnagyobb gyártója. A vállalat nemcsak az autóipari szereplők, hanem a kerékpárgyártók vezető partnere.

Szólj hozzá!
Címkék: usa gm abroncs maxxis

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr413968378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása