Abroncsfüggők

VW beszállító lett a Cooper

2018. március 31. 07:50 - butsi77

Hatkerekű, kilenc személyes, és 250 ezer fontba kerül. A 88. genfi autószalon közel 700 ezer látogatója közül nem kevesen álltak meg a Chelsea Truck Company standján, hogy megcsodálják, különösen azért, mert David Coulthard mutatta be a nagyközönségnek a Cooper vezető SUV abroncsát, a Zeon 4XS Sportot.

cooper2.jpg

Azt is bejelentették, hogy a Cooper is bekerült a Volkswagen-beszállítók közé: a Cooper Zeon CS8 kerül fel a gyárban az Európában forgalmazott Volkswagen T-Roc modellekre.

cooper_zeon_cs8_tire_v.jpg

A Flying Huntsman 6X6 Civilian Carrier kerekein ugyanakkor 275/70 R18-as Cooper Discoverer A/T3 abroncsok voltak, amelyek a tapasztalatok szerint igen jól szolgálnak az autókülönlegesség alatt. A kocsi a Land Rover leghosszabb, 110 hüvelyk tengelytávú változatából készült, de még azt is megtoldották, így a háromtengelyessé vált kocsi 510 centi hosszú lett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2413787480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása