Abroncsfüggők

Tesla a V8 ellen

2018. március 26. 08:31 - butsi77

Hiába van gyönyőrű hangú V-nyolcas orgona a videónkon látható kocsi orrában, a hangtalan elektromos Tesla súlyosan lealázza.

Pedig ez nem is a Tesla Model S, ami tavaly a kaliforniai Vandenberg légibázis kifutópályáján tényleg mindenkit maga mögött tartott. (Aston Martin DB11, Mercedes-AMG GT R, McLaren 570GT, Ferrari 488 GTB, Porsche 911 Turbo S, Camaro ZL1,  Corvette Grand Sport)

 

Nem, ezúttal a kistestvér, a Tesla Model 3 vette fel a kesztyűt, az illegálisnak látszó, utcai versenyen, és a vesztes (benzines) kocsi kamerája szépen mutatja, ahogy a villanyautó állva hagyja. Ja, kérem, az elektromos motorral nem lehet ujjat húzni, hiszen a legnagyobb forgatónyomatékot már az első pördülettől biztosítja.

 

Ha olvasóink között lennének olyanok, akiket érdekelnek az illegális autós megmozdulások, itt egy friss összeállítás. Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3913780174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása