Abroncsfüggők

Bridgestone az új Audi A6 fotón

2018. március 01. 08:06 - butsi77

Még csak március 8-tól fogadja a nagyközönséget a 88. genfi nemzetközi autószalon, de már lehet látni előzetesen kiadott fotókat az Audi új, Genfben debütáló nyolcadik generációs A6 modelljéről.

a6_1_v.jpg

Ha már abroncsfüggő az ember, szinte természetes, hogy egy új modell láttán a második pillantása a gumikra esik. És csodálkozva állapíthatjuk meg, hogy a világszínpadon csak napok múlva bemutatkozó új A6 kerekeire nem a szintén német Continental, hanem a Bridgestone abroncsai kerültek.

A típus vagy a méret azonban nem kivehető. A képen csak annyi látszik, hogy a 17 hüvelykes könnyűfém felnin nagyon széles és nagyos alacsony Bridgestone gumik feszülnek.  

a6_2_v.jpg

a6_3_v.jpg

 Most pedig essék néhány szó a német és az amerikai piacon már nagyon várt autóról is.

a6_3_vv.jpg

Az előzetesen kiszivárogtatott néhány fénykép szerint az A6 meglehetősen hasonlít az A7 Sportbackre. Igaz, a Hetes hátulját olyan drámaian meghatározó, „faltól falig” tartó, teljes szélességű lámpatest hiányzik az A6 szedánról, de hát mindkét modell az Audi MLB platformjára épül, ami lehetővé teszi a front- és az összkerékhajtást egyaránt. (Képeinken egy quattro kivitel látható.) A közös platform alapján nem véletlenül látszik egyforma szélesnek a két modell, ám a karosszériatervezők munkája révén a Hatos inkább szolidabb, olyan „üzletemberes”, a Hetes viszont vagány éleivel hódítja meg azonnal az autórajongók szívét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7013707120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása