Abroncsfüggők

Terepjárós gumiteszt Kaliforniában

2018. január 03. 08:06 - butsi77

Egy ötödik generációs Toyota 4Runner, egy garnitúra Toyo Open Country abroncs és valami jó változatos terep. Ez való egy igazi autósünnepre.

toyo2_ok.jpg

Terepjárós ünnepre kemény terep való, de milyen is legyen az, és hol? Tél lévén Dél-Kaliforniában, a Joshua Tree Nemzeti Parkban próbálták ki, mit is tud a Toyo Open Country.

De ne gondoljuk, hogy nem volt dolga a Mud/Terrain futófelületnek, ugyanis Joshua Tree Nemzeti Parkban kétféle sivatagtípus is van. A park alacsonyan fekvő, forró, száraz keleti része télen is száraz, mint a tapló, de az óceán felőli magasabb hegyekben még pancsolásra is sor került.

A kocsit persze kissé megemelték, hogy kényelmesen elférjen a ballonos, 285/75 R17 abroncs, kapott teherbíró különleges difizárat, no meg egy kis alsó páncélt, hogy mégse kelljen oda a búbánatba elhívni egy traktort, ha elakadna a kocsi.

Röviden: a kocsi nem akadt el, pedig – amint a fotóinkon is látszik – mindenféle útviszonyok között kipróbálták a 4Runner – Toyo Open Country csapatot.

Szólj hozzá!
Címkék: teszt terep toyo

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5113544875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása