Abroncsfüggők

Négy évszakos Pirellik

2017. december 08. 08:43 - butsi77

Talán az éghajlatváltozás okozza, de Európában egyre több négy évszakos abroncsot vásárolnak. A Pirelli a trendet látva, sietett kifejleszteni két all-season abroncsot.

A gyár tájékoztatása szerint az első, a Cinturato All Season Plus elsősorban azoknak való, akik nem csupán a mérsékelt éghajlaton, hanem mérsékelt időjárási körülmények között élnek, és főként a városokban vezetnek. Így ez az abroncs ideális lehet egy londoni taxisnak, vagy egy francia úrvezetőnek, bár a gyártó arra is nagy súlyt helyezett, hogy a Cinturato All Season Plus optimális kezelhetőséget biztosítson havas és vizes útfelületen is.

pirelli_cinturato_all_season_plus_ok.jpg

pirelli_scorpion-all-season.jpg

range-rover-velar-asdf4-1003_0.jpg

Miután a SUV autók igen divatosak, és forgalmuk ötévente megduplázódik, a Pirelli számukra, valamint a prémium autók számára létre hozta Scorpion Zero All Season UHP modelljét, amelynek négy hosszanti bordája úgy összegyűjti a vizet, hogy minimális a vízre felúszás, vagyis az aquaplaning veszélye. Az abroncs jó tulajdonságai révén a Pirelli már el is nyerte a jogot, hogy Range Rover gyári beszállítója legyen: ezek az abroncsok az új Velar modelleket fogják célba juttatni.

Szólj hozzá!
Címkék: pirelli abroncs

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7613455915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása