Abroncsfüggők

Megint Nexent választott a Porsche

2017. december 07. 08:42 - butsi77

Tavaly ősszel a Cayenne harmadik generációja számára választotta a Nexen N'Fera RU1 abroncsot a Porsche, most pedig híre jött, hogy a kistestvér, a kompaktabb méretű, sportosabb Macan is ezt az abroncsot kapja a gyárban.

Igen szép eredmény az 1942-ben alapított koreai abroncsgyártó, a Nexen Tire számára, hogy még egy új Porsche modell gyári abroncsszállítója lehet. A Macanhoz 235/55R19, illetve 255/50R19 méretben készülnek az ultra nagyteljesítményű (UHP) nyári gumik.

2018_porsche_macan_ok.jpg

A koreai és a németországi székhelyű európai Nexen fejlesztőközpont közös munkája révén létrejött abroncs már az intenzív kísérleti szakaszban bebizonyította, hogy magas szintű kényelmet és dinamikus menettulajdonságokat biztosít, miközben a száraz és nedves utakon egyaránt maximális teljesítményt nyújt, mégpedig példásan alacsony gördülési ellenállás és gördülési zaj mellett. Meg is kapta az európai minősítés során az A osztályú minősítést a nedves aszfalton való tapadására, halk suhanását pedig Noise Level 1 minősítéssel jutalmazták.

Az N'FERA RU1 páratlan kanyarodási stabilitására és sportos kezelhetőségére a legnagyobb sebességnél is számítani lehet. A biztonságos, de intenzív lassításról pedig a gyártás során alkalmazott 3D-Nano Grip Technology gondoskodik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr6113451877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása