Abroncsfüggők

Falken abronccsal szerelik a Subaru Crosstreket

2017. november 06. 09:17 - butsi77

A Falken abroncsokat gyártó Sumitomo Rubber Industries bejelentette, hogy Észak-Amerikára szóló megállapodást kötött a Subaruval. Ezek szerint az Egyesült Államokban és Kanadában igen nagy kedveltségnek örvendő városi terepjáró, a Crosstrek ezentúl 225/55 R18 méretű Falken Ziex ZE001 abroncsokat kap a szerelősoron.

subaru1.jpg

A Subaru a keleti- és a nyugati partvidék nagyvárosaiban tulajdonképpen elfoglalta a Saab üresen hagyott piacát. Aki nem akar tucat-autóval járni, aki nem kér a fél utcát elfoglaló benga amerikai SUV-okból, mert a városban kevés a parkolóhely, és azok is szűkek, mégis szüksége van az összkerékhajtásra és a 21 centis szabadmagasságra, az ilyen 158 lóerős Crosstreket vesz.

subaru4.jpg

falken-ziex-ze001as_lg_super.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr513193514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása