Abroncsfüggők

Újra jön a Toyota luxus limuzin  

2017. október 12. 09:04 - butsi77

A Toyota a Tokiói Autószalonon leplezi le az elsősorban a japán piacra gyártott legendás zászlóshajója, az idén ötven éves Century modell legújabb generációját.

century22_ok.jpg 

Bridgestone Regno GR-XT abroncsokat láthatnak a szalon látogatói a standon kiállított harmadik generációs Century alatt. A modell neve onnan ered, hogy az első generációt 1967-ben, a vállalatot alapító Sakichi Toyoda születésének századik évfordulóján mutatták be.

A most debütáló Century III csak fő vonalaiban emlékeztet az elődökre, és az autót ötliteres közvetlen befecskendezéses V8-as nikkel-hidrid akkumulátoros hibrid rendszer hajtja.

century2_ok.jpg

A tengelytávolság nagyobb lett, 309 centiméteres, emellett pedig csökkent a küszöb és a padló közti magasságkülönbség. Az ajtó is magasabb nyílást tár fel, így érezhetően kényelmesebbé vált a ki- és beszállás az állítható és masszázsfunkcióval ellátott hátsó ülésekre, ahol fokozatmentesen állítható, motoros mozgatású lábtámasz is biztosítja a kényelmes utazást. A sajtóanyag szerint Az üléskárpitok a legkiválóbb minőségű anyagokból, például rugalmas és puha gyapjúból készülnek, de természetesen bőr is rendelhető.

Szólj hozzá!
Címkék: luxus toyota abroncs

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3912956057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása