Abroncsfüggők

A Cooperrel szövetkezett a Kahn Design

2017. október 04. 08:49 - butsi77

Az angol Kahn Design álomgyárnak, Dream Factorynak tartja magát, mert megrendelő legvadabb álmait is megvalósítja – ha autóépítésről, személyre szabásról van szó.

kahn_cooper_ok.jpg

Az Aston Martintól az Audin, Bentley-n, Ferrarin és Jeepen át a Porschéig és a Range Roverig széles a cég kínálat palettája. A Kahn Design nemrégiben bejelentette, hogy a Coopert választotta a Kahn-csoporthoz tartozó Chelsea Truck Company első számú gumiabroncs beszállítójául. A londoni Chelsea Truck Company a képünkön látható Jeep mellett a Range Roverjeire is Cooper Discoverer STT Pro, Discoverer S/TMaxx és Discoverer A/T3 Sport abroncsokat szerel.

A Cooper gumiabroncsok megbízhatósága, biztonsága és teljesítménye kiemelkedő, ezért kiválóan megfelel elvárásainknak, hiszen ügyfeleink számára a legjobb vezetési élményt kínáljuk – nyilatkozta Afzal Kahn, a Kahn Group vezérigazgatója, utalva arra, hogy a két cég együttműködése kiszélesedhet a jövőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2812926689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása