Abroncsfüggők

Jön a négy évszakos AllSeasonContact

2017. július 03. 07:47 - butsi77

Egy ideje már rebesgették szakmai körökben, hogy a Continental felmelegítheti a régi tervét: megkezdi négy évszakos abroncsok értékesítését Európában.

Úgy tűnik, most célegyenesbe került az ügy, mert több nyugati ország Continental-weblapján megjelent az új abroncs neve: AllSeasonContact.

contiallseasoncontact-technicaldetailsarticle-2-img.jpg

 

A forgalmazás időpontjáról még nincs hír, csak az biztos, hogy 14-18 hüvelykes méretben, 165-245 milliméter szélességgel és T/H/V sebességindexekkel fogják értékesíteni a Conti négy évszakosát.

Az AllSeasonContact futófelületén egy V alakú mintázat fut körbe, ami hasonlít ahhoz, ami a Michelin CrossClimate-en látható. A mintázat télen és nyáron egyaránt nagy szerepet játszik, ezért úgy tervezték, hogy minél inkább csökkentse az akvaplaning veszélyét, jól elvezesse a vizet, ugyanakkor száraz úton is jól kezelhető és fékezhető legyen.

conti_allseasoncontact_ok.jpg

A gyártó szerint ugyanakkor az abroncs a Traction Silica Compound elnevezésű keverék révén „lenyűgöző tapadást biztosít a havas és nedves téli utakon”.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr2112637553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása