Abroncsfüggők

Új elektromos körrekord Ecsta abronccsal

2017. június 19. 09:22 - butsi77

A Kumho által szponzorált InMotion csapat 15 másodperccel javítva 1.48.371-es új körrekordot állított fel a 4,32 kilométeres hollandiai Zandvoort-pályán. Mindehhez a Kumho Ecsta versenyabroncsok nyújtottak megfelelő alapot június első hétvégéjén.

A 200 kilogrammos akkumulátorcsomaggal táplált teljesen elektromos hajtású autó két motorjának összesen 557 lóerős (410 kilowatt) teljesítményével 280 kilométeres sebességre képes, és 3 másodperc alatt éri el a százas tempót.

 „Az autó fantasztikus teljesítményt nyújtott, és tudjuk, hogy még gyorsabb is lehet. Így tovább optimalizáljuk a felépítést és javítjuk a hajtásláncot, annak érdekében, hogy ezzel a járművel részt vehessünk Le Mans-ban a 24 órás versenyen is” – mondta Bram Hooimeijer csapatfőnök.

Szólj hozzá!
Címkék: verseny rekord kumho

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr1512605187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása