Abroncsfüggők

A Mustang a legkelendőbb, a Tesla S a hatodik

2017. május 19. 08:47 - butsi77

Nemrégiben mutattunk egy videót arról, hogy milyen vacakul teljesített a Camaro, a Challenger és a Mustang az amerikai törésteszten.

Most megérkezett a kimutatás arról, hogy ennek ellenére ez a három modell tavaly fölényesen vezette az amerikai sportkocsi piacot. statista_sportcars.jpg

A Ford Mustang ősrégi, több mint ötven éves hírnevére számíthat az értékesítési versenyben – 45 éve a legkedveltebb sportkocsi az Egyesült Államokban –, no meg arra, hogy a 25 185 dolláros árért 300 lóerős, 3,7 literes V-hatos motort kap a megrendelő. Tavaly több mint 105 ezer ember vett új Mustangot – 33 ezerrel többet, mint a legközelebbi riválisa, a Chevrolet Camaro.

Figyelemre méltó ugyanakkor, hogy a Tesla S a hatodik helyen szerepel a tízes listán, és több mint 20 ezerrel többen vették, mint a Porsche 911-et.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4612513011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása