Abroncsfüggők

A Falken pilótája nyerte a Master Class versenyt

2017. április 26. 11:54 - butsi77

Sumitomo Rubber Industries Ltd. Falken márkája által szponzorált pilóta, Yoshihide Muroya nyerte a Red Bull Air Race Világbajnokság San Diegóban megrendezett futamát.

A San Diego kikötőjében tartott versenyen a világ legjobb pilótái mérték össze tudásukat és kipróbálták, nagy sebességgel milyen pontosan tudják irányítani a sportrepülőket a 25 méter magas, levegővel töltött pilonokkal jelölt szlalompályán.

muroya_ok.jpg

Yoshihide Muroya aki a ranglistán a 13. helyezett volt a versenysorozat kezdetén, a Master Class verseny egyetlen ázsiai pilótája. Világversenyeken 2009 óta részt vesz részt, első győzelmét a tavalyi világbajnokság harmadik futamán szerezte meg, amit 90 ezer rajongó előtt tartottak Chibában, Japánban.

muroya_0027.jpg

A következő forduló szintén ott lesz június elején, Budapesten pedig július első két napján láthatjuk a repülő cirkuszt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4012453109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása