Abroncsfüggők

BMW-Bridgestone teszt a sarkkörnél

2017. április 12. 08:26 - butsi77

Már nem is emlékszünk a havazásra, Svédország északi részén, a Lappföldön azonban ilyenkor tesztelik a legtöbb új autómodellt, illetve abroncsot.

Mert ilyenkor még fagy szépen, de már hosszabbak a nappalok, így azok a szerencsétlen embertársaink, akik egy-egy autógyár vagy abroncsmárka tesztpilótái, kénytelenek egész nap zúzni a legváltozatosabb körülmények közt kijelölt tesztkörön.

bmw_x3_2_ok.jpg

Képünkön például az új generációs BMW X3 látható, amint egy szép tág kanyarban sodródik egy tó jegén. Éppen kipróbálás alatt van a Dynamic Stability Control (DSC) és a Dynamic Traction Control (DTC) által megtámogatott, az összkerékhajtást biztosító xDrive rendszer.

bmw_x3_ok.jpg

De még egy érdekességet láthatunk a másik képen, mégpedig egy Bridgestone abroncsot, amit a bajor márka ehhez a különleges téli teszthez választott ki. Amint a BMW tudósítása írja, gyakran mínusz 20 fok alá süllyedt a hőmérséklet Arjeplog környékén, és amint a képen, valamint a videónkon látható, az abroncs is jól vizsgázott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr10012418725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása