Abroncsfüggők

Lopási világcsúcs Nigériában

2017. február 13. 08:08 - butsi77

Szerencsés az a vállalkozó, aki az elmúlt húsz év során egyszer sem kapott levelet Nigériából, olyan csábos ajánlattal, ha segít kimenekíteni pár millió dollárt, annak 10-20 százaléka az övé lehet.

A megható levelek-mélek írói a magyar cégadatbázisból szerzik a címeket és neveket, és volt olyan eset, amikor honfitársunk jól lépre ment. Most azonban akkora lopásról hallottunk, amekkorát még az olyan hétpróbás Rejtő-hős is megsüvegelne, mint Piszkos Fred, pedig ő a Radzeer cirkálóval lépett meg egy viharos éjszakán. 

car-tyres-63928_1920.jpg

A nigériai Dangote Group arról számolt be, hogy 285 teherautó sofőrje simán ellopott 3,5 millió darab gumiabroncsot. Hölgyeim és uraim megismétlem: 3,5 millió darabot!

A vállalatbirodalom azonnal visszatartotta a sofőrök fizetését, és nagyon keresi őket. A Dangote Group jelmondata: Nothing is impossibile, vagyis semmi sem lehetetlen. A sofőrök mesélhetnének erről…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr4312253444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása