Abroncsfüggők

Jövőre érkezik az Azenis FK510 SUV  

2016. december 08. 08:16 - butsi77

A SUV autók piacának nem lanyhuló bővülése arra késztette a Falkent, hogy bővítse vezető UHP abroncsának méretkínálatát. Így tehát az Azenis FK510 jövőre megjelenik a 4x4 és SUV modellek számára szánt kínálatban is.

Nem is kicsi számban, hiszen a 17 és 22 hüvelyk közti kerékátmérőkhöz összesen 19 különféle – W és Y sebességindexű – méretet kínálnak.

falken-azenis-suv_ok.jpg

Az Azenis FK510 SUV tervezése során különösen ügyeltek arra, hogy még hirtelen terhelésváltások esetén is precízen lehessen irányítani vele az autót. Mivel felső kategóriás abroncsról van szó, természetes, hogy nagyfokú vezetési kényelmet és kiegyensúlyozott menettulajdonságokat biztosít. A mintázat pedig – az aqauplaning elkerülése érdekében – optimalizálja az úttal való érintkezési felületet, akkor is, ha vízszőnyeg fedi az aszfaltot.

A német gépjármű ellenőrzési szervezet, a GTÜ tavaszi tesztjén is igen magabiztosan szerepelt az az Azenis FK510, és egyetlen értéke sem csúszott a vörösbe, ami azt jelenti, hogy a tesztben résztvevő abroncsok átlaga fölött teljesített.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7712029767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása