Abroncsfüggők

Formabontó naptárat készített a Pirelli  

2016. december 05. 08:07 - butsi77

A Pirelli naptár arról (volt) híres, hogy minden hónapban alulöltözött szépségek mosolyogtak a lapokon. Ezúttal azonban tovább lépett a művészeti igazgató. Már nem ruhátlanul, hanem smink és retusálás nélkül mutattak be néhány nagynevű hírességet. Ráadásul fekete-fehérben.

nicole_kidman_ok.jpg

Nicole Kidman, Lupita Nyong’o, Uma Thurman, Lea Seydoux, Rooney Mara, Kate Winslet, Robin Wright, Julianne Moore, Alicia Vikander, Charlotte Rampling, Zhang Ziyi, Penelope Cruz, Jessica Chastain és Helen Mirren. Szép névsor, asszonyi mivoltukat büszkén vállaló hírességek. A naptár 2017-es üzenete ugyanis a természetes szépség lesz.

uma_thurman_ok.jpg

A képeket Peter Lindbergh, a főként a Vogue magazinnak dolgozó sztárfotós készítette, aki már 1996-ban és 2002-ben is fényképezett a Pirellinek.

Szólj hozzá!
Címkék: naptár pirelli

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr3512023807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása