Abroncsfüggők

Toyo Tires válogatott Vegasból

2016. november 16. 07:52 - butsi77

 Az európai nagy őszi autószalonok – az egyik évben a párizsi, a másikban a frankfurti – után a fél világ figyelme a Nagy Tócsán túlra irányul. Las Vegasban ilyenkor rendezik a SEMA (Specialty Equipment Market Association) szalont, ami a legdurvább járművek szervezett diliháza.

Igaz, Vegasban a szervezettség nem olyan, mint más szalonokon, ahol márkák szerint osztogatják a standokat, és egy-egy márka az újdonságai mellett a koncepció modelljeit is kiállítja.

A SEMA más. Ez a show arról ismert, hogy csak maszek koncepciómodellek, hotrodok, ratrodok és a városszéli műhelyekben tuningolt gépcsodák sorakoznak egymás mellett. A lényeg, hogy minél durvább, hangosabb és erősebb legyen, hiszen a közös jelszó: aki tépni akar, tépjen.

Aztán vannak cégek, amelyek támogatásukkal beállnak a szent őrültek mögé. Ilyen volt a Toyo Tires is, és nézzük, a cég segítségével mit hoztak össze az autó-művészek.

Szólj hozzá!
Címkék: usa las vegas toyo

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr7511964155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása