Abroncsfüggők

Kedveli a téli sportokat a Nexen

2016. november 14. 08:15 - butsi77

Téli abroncsainak további népszerűsítése érdekében a Nexen Tire több nagy téli sportrendezvény hivatalos támogatója lesz.

Ezek közül vitathatatlanul a legnagyobb esemény a dél-koreai Phjongcshangban rendezendő téli olimpia lesz 2018. február 9 és 25 között. Az idei télen pedig – novembertől a jövő év márciusáig – a dél-koreai gumiabroncsgyártó több eseményt is szponzorál. Elsőként a síugró világkupa németországi, svájci és lengyel pályáin, majd a snowboard világkupán találkozhatunk a Nexennel.

snowboarder_in_flight_tannheim_austria.jpg

A cég arra is készül, hogy a tavaszig tartó szezonban tíz gyorskorcsolya valamint hét bob- és szánkó világversenyt is támogat hazája mellett egyebek között Kínában, Japánban, Kanadában és Németországban.

A Nexen Tire a brit premier ligában játszó Manchester City FC-vel kötött partneri megállapodás mellett ugyanakkor más sportágakban is folytatja a márka ismertségét és értékét növelő jelenlétét. Így például három amerikai baseball csapatot támogat, valamint a Mlada Boleslav, a cseh első osztályban szereplő jégkorongcsapatát, a világ másik oldalán pedig az új-zélandi rögbi ligában játszó Chiefs profi csapatát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr6111959229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása