Abroncsfüggők

Mit szerelnek a 786 lóerős Aventador felnijeire?

2016. október 17. 08:00 - butsi77

Ki gondolná, hogy vannak, akiknek nem elég a Lamborghini Aventador 6,5 literes V12 motorjának 750 lóerős teljesítménye?

Biztosan vannak ilyen elvetemült benzingőzös alakok, hiszen nem ajánlaná a Novitec az ő híres Torado kitjét, hogy egy picivel többre legyen képes ez az automobil. Pedig a gyári alapváltozat is kevesebb, mint 7 perc alatt futja a Nürburgring 24 kilométerét.

vossen-novitec-torado-camo-1_ok.jpg

Hát kérem, a Torado kit eredménye 786 lóerő lett és az eredeti 690 newtonméteres forgatónyomatékot 737-re tolta fel. Mindehhez persze megfelelő kerék is kell, ezért adtak alá egy 21 hüvelykes, de hogy még az abroncs is beférjen a ruha alá, a Pirelli P Zero egy különlegességét, a 355/25 ZR 21-est húzták a felnire. Oldalról nézve egyszerűen káprázatosan néz ki a felszerelés, majdnem azt mondhatnánk, hogy múzeumba való, nem szabad koptatni valami vacak aszfalton. De akkor hol maradna az öröm?

vossen-novitec-torado-camo-3_ok.jpg

A mellékelt videó megmutatja, milyen érzés egy Aventador volánja mögött ülni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr6911814793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása