Abroncsfüggők

Ne dobjuk ki! Hasznosítsuk kreatívan!  

2016. szeptember 05. 08:38 - butsi77

Évente több tízezer tonna használt gumiabroncs keletkezik Magyarországon. Nem vitás, ezzel a mennyiséggel kezdeni kell valamit. Az Abroncs Kereskedőház ettől az évtől partnerei révén összegyűjti a leselejtezett abroncsokat és gondoskodik a megfelelő helyre – feldolgozókba, erőművekbe - történő szállításáról. 

Az alábbi anyagban most a gumi és felni felhasználás szokatlanabb módjának jártunk utána. Nyilván nem lehet minden gumit így felhasználni, de kis találékonysággal jó hasznát vehetjük, mellőzve eredeti funkcióját. Hatalmas divat övezi manapság a házi készítésű (do it yourself) holmikat, s ez alól nem maradhattak ki az abroncsok és a felnik sem.

Virágágyás. Az abroncs ugye nem bomlik le, a nap sem árt neki és nem kell félnünk, hogy a repedések egyszer a végét jelentik. Tökéletes otthona kedvenc virágainknak, paradicsomnak, paprikának. Ne felejtsük el a növényt tápanyagokkal ellátni és vízzel locsolni. 

recycle_6.JPG

Otthon dizájn. Egy falra elhelyezett felni minden motorrajongó barátunk vérnyomását képes minimum kettővel magasabb fokozatba kapcsolni.

Ügyes iparművészek igazi futurisztikus alkotásokat tudnak előállítani egy használaton kívüli abroncsból.

recycle_5.jpg

Romkocsmárosok álma egy abroncsból készült szék és asztal. Tőlünk nyugatabbra a bulinegyedek kertjeinek nélkülözhetetlen kelléke egy dizájnbútor. Gondoljunk csak bele, nem árt neki sem az eső, sem hevesebb vérmérsékletű felhasználó.

recycle_2.jpg

A végére hagytuk a kedvencüket, a felni grillt. Ezen simán elkészül mindenféle finomság a zöldségektől a kolbászig. Személyes kedvencünk a tarja mézes-mustáros pácban, szigorúan felnin sütve.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jogumi.blog.hu/api/trackback/id/tr5811677211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása